Så er vi virkelig kommet på landet!

Efter en dejlig dag og nat ved Joshua Tree, gik turen nu
videre øst på mod Lake Havasu. Vi havde glædet os til at komme lidt væk fra alt
trafikken og menneskerne, og det kom vi bestemt også i dag. Nu er vi virkelig
kommet ud i ødemarken, hvor der ikke er meget andet end ørken, og en meget lang
lige vej, og så lige en enkelt anden bil en gang i mellem. Inden vi kørte ud i det helt øde landskab, var vi lige inde og besøge Joshua Tree’s visitor center, så vi fandt også ud af at der er masser at komme tilbage og se en anden gang. Vi fik også tanket lidt benzin på, tanken var efterhånden kun 1/4 fuld, og efter at have tanket for $80 dollar var den ca. 3/4 fuld. Man vælger et beløb inden man starter med at tanke, manden i butikken mente at $80 dollars måtte passe, det gjorde det dog ikke helt til en fuld tank, men nu kan vi komme et godt stykke. Da vi kørte ud af byen stod der også et skilt med, at nu var der 100 miles (160 km) til næste sted hvor der var service.

Frokosten blev indtaget i ørkenen ved et vejkryds, hvor der var en lille grusplads…. inden vejkrydset havde vi kørt 94 km stort set lige ud…. Godt der er fartpilot i bilen.

Efter at have kørt lang tid ude i ingen ting, kunne vi lige pludselig se grønne marker, og vi kom til en by der hedder Parker, og lige inden man kører ind i byen, kører man over Colorado River, som også er grænsen mellem Californien og Arizona.
Vi nåede til campingpladsen, og vi fik vores plads som vi havde bestilt hjemmefra. Vi har fået den lækreste plads helt ned til vandet med den flottest udsigt til både solopgang og solnedgang. Til aften grillede vi, og nød at vi kunne sidde i lå af vognen, det havde alle fluerne dog desværre også, så der var en kæmpe sværm, men det er heldigvis ikke myg.
Solen har skinnet fra en skyfri himmel, og temperaturen er stille og roligt steget jo længere vi er kommet. Da vi kom til Lake Havasu var der 27 grader.