I dag går turen til Monument Valley, som er det østligst punkt vi kommer til på vores tur. Vi startede dog dagen med at køre igennem noget mere at Grand Canyon natl. Park. Vi var et smut forbi Grand Canyon Village, hvor der ligger et gammelt stor hotel bygget i træ, men det synes de åbenbart ikke vi skulle op og kigge på, for der var ikke nogen steder vi kunne parkere “skrumlet”. Det er de ellers gode til at sørge for, at der er pladser til de store vogntog.

Vi kørte i stedet videre øst på langs Grand Canyon, igennem en masse skov, og en gang i mellem med et kig til kløften, derefter kørte vi ud af national parken, og så gik det ellers ned ad og ud i det øde Navajo landskab. Vi er kommet ind i Navajo Nation som de kalder, og her er virkelig mange der ligner indianere, og de få landsbyer vi kommer igennem, ser noget øde eller fattige ud…. dvs. at nogle af husene ligger noget der kan vælte hvornår det skal være, men alligevel holder der mindste 3 biler. Det er noget godt at have et par reserve biler når man bor så langt ude på landet.
Køreturen bød igen på nogle smukke landskaber, og det der er så fantastisk herovre er, at selvom man skal køre mange kilometer og vejene nogle gange er meget lange (og lige), så kan der ved den næste bakketop eller vejsving vise sig et helt nyt landskab, med nogle helt nye farver og/eller former, end det man lige har kørt i.
Vi sov på en campingplads helt ude ved Monument Valley, Gouldings Campground. Vi fik en fin plads uden Hookup.