I dag har vi til at se lidt mere på Las Vegas, dvs. det var ihvertfald vores plan hjemmefra, og den holdt da også, måske bare ikke helt på den måde vi havde tænkt. Vi har jo været så “heldige” at få en ældre autocamper, så den har kørt så meget, at den nu skulle ind og have skiftet olie, så vi måtte ned og have det skiftet ved Cruise Americas udlejningskontor i Las Vegas. Nu da vi var der, kunne de jo så også ordne de andre ting vi havde døjet lidt med. Da vi kom var de heldigvis klar til at tage imod os, selvom vi kom sammen med en masse andre. Så selvom vi havde en hel liste vi gerne ville have ordnet, så var mekanikeren heldigvis rimelig effektiv, så ca. 45 min tog det ham og skifte olie og ordne alle de ting vi havde påpeget. Så kunne vi køre tilbage til campingpladsen igen. Vi blev dog enige om at køre i et af de store outlets (det er det man laver om dagen, når man er i Las Vegas). Mette som kørte, missede godt nok en afkørsel på et tidspunkt, da der var lidt mange biler og tre afkørsler nærmest samtidig. Det gjorde til gengæld at vi kom ud og se en af de knap så pæne dele af Las Vegas, hvor de hjemløse nærmest lå på ræd og række (måske der var et sted, hvor de kunne få mad, for de lå alle sammen inden for kort afstand). Vi kørte op til Premium Outlets – North. Øhhh, det er ikke det outlet man skal køre til hvis man gerne vil parkere med sin autocamper…. mange biler og taxa’er, ikke så meget plads, og stort set kun parkeringshuse, som vi ikke lige forsøgte os med at komme ind i. Vi blev enige om at det vist var bedre at køre tilbage med vognen (ca. 3,5 km), og tage en taxa i stedet.
Efter et par timers shopping, tog vi tilbage til campingpladsen.
Da vi nu er i Las Vegas, har set “The Strip – Las Vegas Boulevard” og alle tre er med ny garderobe, var næste punkt på “must see/do-listen” for Las Vegas vel at blive “gift” (igen).


Spøg til side… Vi havde hjemmefra snakket om, at det kunne være sjovt, at forny vores “bryllupsløfter” i Las Vegas, og at det kunne være en god måde at fejre vores 5 års bryllupsdag (om 1,5 måned), og siden vi blev gift har vi jo også fået Anne, som nu også næsten har været med til sine forældres bryllup. “The minister” (præsten) holdt en tale som var overraskende god (vi havde ikke regnet med han ville holde en overhovedet), hvor man lige blev mindet om de ting der er vigtige i et ægteskab. Anne klarede det så fint, og lyttede/kiggede interesseret med. Las Vegas bryllup eller ej…. Det var en dejlig oplevelse for os!!!
Da vi gik derfra blev Anne træt, og da hun faldt i søvn i klapvognen, kunne vi gå en tur op ad “The Strip”. På vejen tilbage købte vi en pizza som vi nød ud foran autocamperen da vi kom tilbage.