Så er et par gode, men lidt hektiske dage i Las Vegas gået, og turen går nu videre vest på, for derefter at gå nord på. ( vi skal lige forbi en bjergkæde inden vi kan komme nord på). Efter at have forladt campingpladsen hørte vi hele vejen ad “The Strip”, vi er faktisk stadig i tvivl om vi måtte, men vi blev ikke stoppet så det var vel det vigtigste. Da vi var ved at være forbi alle de store hoteller kom vi også forbi det kendte skilt, som vi jo så kun kunne fotografere fra bagsiden.

Derefter var det en tur i Premium Outlets – South. En noget mere behagelig oplevelse at skulle parkere der. Vi fandt en dobbelt plads ved siden af et træ, hvor vi kunne sidde i skyggen og få frokost, inden den stod på shopping. Anne synes shopping er sjovest, når man kan få lov at sidde foran de store spejle de har i butikkerne.

Da kl. nærmede sig 16, blev vi enige om at det vist var ved at være tid til at komme videre, og vi havde da også fået købt lidt. Vejen videre fra Las Vegas er lang, midt i ørkenen og lidt til den kedelige side. Vi nåede frem til KOA Calico omkring kl. 18.30, Anne fik noget aftensmad og blev puttet. Da hun var faldet i søvn satte vi os udenfor og grillede, det var dejligt vejr, og på det tidspunkt vidste vi heldigvis ikke at det var nogle ret store (ca. 30 cm) leguaner på pladsen.