Efter at have boet på en fin campingplads, der dog havde en godstogbane lige ved siden af, hvor der også kører tog om natten, kørte vi nu videre nordpå. Vi havde fundet ud af, at der lå et lidt mindre outlet ca. halvvejs på dagens strækning, og det kom til at passe med at Anne vågnede fra formiddagsluren lige inden vi var der. Så nu fik vi handlet lidt mere, i et knap så hektisk outlet end dem i Las Vegas…. lidt mere os. Efter endt shopping fik vi frokost ved vognen, og derefter var Mette lige et hurtigt smut i Walmart og så handlet det vi manglede, primært mælk, sodavand og bleer.
Derefter gik det videre af motorvejen nord på. Naturen har fuldstændig ændret sig siden ørkenen igår, nu er der helt fladt, og tror aldrig vi har set så mange kæmpe vinmarker og store marker med frugttræer og nøddetræer. Der er stadig ret varmt, nok omkring de 30 grader, dog begynder det at skye lidt til.
Da vi nåede Fresno drejede vi fra mod Yosemite, og vejen begyndte at blive lidt mindre, og lidt mere bakket landskab med klipper. Rasmus så nogle dyr, vi ikke ved hvad er for nogle, men hans beskrivelse af dem lød : “det ligner kaniner der sidder på bagbenene, og har en lang hale”.

Vi nåede frem til campingpladsen, som var bestilt og betalt hjemmefra. Vi har dog ikke internet på pladsen, da det er gået i stykker efter sidste uges snevejr!!! Så vi er i stedet gået på Starbucks, og få et par Frappacino’er (blendet is kakao drik) mens vi låner deres internet. I morgen går turen helt ind i Yosemite dalen til endnu en naturcampingplads.