Anne vækkede os igen i dag, så vi kunne komme op og få noget ud af dagen. Så kl. 8.30 var vi afsted på første gåtur. Vi gik op til Mirror lake. Her var en fantastisk udsigt med bjergene der spejlede sig i det stille vand. Da vi var kommet tidligt afsted, var der ikke så mange andre mennesker, så der var stille nok til, at vi så nogle Mule Deer (hjorte) der gik over vejen lige foran os. Bjørne så vi (desværre) ingen af. Efter at have kigget færdige ved Mirror Lake gik vi tilbage af…. hvordan vi blev enige om, at det var en super idé at tage hestesporet tilbage, vides ikke….. men det var det IKKE. Vi havde Anne med i klapvogn, og stien var bestemt ikke egnet til den, så meget at vejen måtte vi bære både hende og vognen. Vi skød dog genvej et sted og kom ned på “klapvogns”-stien igen.

Da vi kom tilbage var det frokost tid, og vi fik frokost ved autocamperen inden vi fortsatte på vandretur. Næste tur gik til Vernal Falls. Vi kunne gå til det fra campingpladsen (North Pines), og det første stykke var bare ad asfaltvejen, inden det blev til en sti der gik op langs floden. Derefter begyndte det ellers at gå stejlt op ad. Undervejs blev Anne træk, og tog sig en lur på ryggen af Rasmus. Vi nåede op til “Brigde at Vernal Falls”, men blev enige om at gå lidt længere så vi ordentlig kunne se vandfaldet. Efter broen blev stien lidt stejlere, og til sidst blev det til klippe trappetrin det sidste stykke op ad Mist Trail. Efter at have set vandfaldet og blevet kølet lidt af i støvet fra vandet, gik vi ned igen, men valgte nu at tage den gratis shuttlebus… det kunne efterhånden godt mærkes lidt i benene. Vi tog hen til Yosemite Village, og fik handlet lidt, og så delte vi en is…. til stor glæde for Anne, og især de mennesker der sad omkring.
Derefter tog vi shuttlebussen videre til Yosemite Falls, og fik også set det vandfald, og så var vi alle ved at være godt trætte.
Da vi kom tilbage fik Anne kartoffeltern og oksekødspølser, til stor glæder for hende, da det var noget hun kunne få lov at spise selv. Vi har fundet en pose med frosne kartoffeltern som bare skal steges på panden, og det er lige noget for hende.
Igen har vi været heldige med vejret, for selvom det haglede/regnede lidt i går, så har vi idag haft sol fra en skyfri himmel, og ca. 15-20 grader.