I dag prøvede vi noget nyt…. vi vågnede til regnen der trommede op taget af vognen. Turen idag er på ca. 65 km, så der er tid til at kigge lidt på Monterey inden vi kører videre ned ad Highway 1, så derfor gjorde det ikke helt så meget at det regnede. Mette havde læst hjemmefra at Monterey Aqaurium også skulle være et besøg værd, så vi besluttede at tage ind og besøge det, når vejret nu ikke var i top. Det nåede dog at blive tørvejr inden vi nåede derind. Kl. var ikke så mange, så der var heldigvis ikke så mange biler endnu, da vi jo skulle have fundet en plads at parkere skrumlet. Vi fandt en betalingparkering 1 blok fra akvariet, hvor vi godt nok skulle betale dobbeltbillet, men til gengæld kunne vi rimelig nemt både komme ind og ud. Vi kiggede først lidt på byen, som er super charmerende. Restaureret så det har beholdt sin charme fra den tid hvor det var en fiskeriby.
akvariet var rigtig fint og havde nogle akvarier, hvor de bl.a. havde en stor klumpfisk. Anne var helt vild med at kigge på fisk, og blev rimelig sur når vi ville tage hende med videre. Akvariet lå helt ud til/i vandet, og havde lavet et observationsdæk hvor de også havde sat et par kikkerter op.
Her så vi for første gang havoddere der lå og hyggede sig på rygge i vandet. Vi så også sæler (tror vi det var) eller søløver.

Efter vi havde været i akvariet, gik vi på Cannery Row Brewing Co. og spiste frokost. Rasmus fik pulled pork burgere og fish’n chips, og Mette fik tre sliders (små burgere) og Ahi Tuna… Anne fik dobbelt butter kartoffelmos. Der kom et andet ung par og sad ved siden af os, som havde en dreng der var lige så gammel som Anne, og de sad vældig og kiggede og pegede på hinanden. Da vi skulle ud igen kom der en ordentlig byge, så vandet nærmest løb i floder langs kantstene.
Vi kørte ud af byen (da alle andre også gjorde), og ned ad Highway 1.Vi holdt ind et par gange undervejs for at fotografere. Bl.a. ved Bixby Bridge.
Vi havde reserveret plads på Pfeiffer Big Sur state parks campground, og fik en fin plads inde i skoven. Man kunne godt fornemme at der var kommet vand, da det var helt regnskovsagtigt.
I Las Vegas arvede vi noget brænde af nogle tyskere der skulle flyve hjem, så her til aften tændte vi bål og sad ved indtil det begyndte at dryppe igen.