Anne synes af en eller anden årsag at vi skulle vækkes kl. 04 til morgen, det synes vi ikke helt, så vi blev dog liggende, selvom hun ikke var helt tilfreds med at vi ikke lige gad og underholde hende. (Hun fik endda lov at ligge i smørhullet).
Så allerede da kl. var omkring 7 forlod vi campingpladsen. Da der ikke var ret mange andre vågen på dette tidspunkt, var der god plads til at vi kunne holde ind forskellige steder og få tager nogle billeder. Der gik også indtil flere Mule Deer rundt.
På vej ud af dalen, kørte vi ad vej 140 i vestlige retning, da vi kom hertil kom vi syd fra. Vej 140 er lidt større og med ikke helt så mange sving, men ikke på nogen måde lige. Der var da også et sted hvor der kun var et spor (reguleret af et lys), da der på et tidspunkt har været et jordskred.

Da vi jo havde været tidligt oppe, og vejen trods alt svingede godt og vi kørte ned i højden igen, lykkedes det alligevel Mette at blive lidt køresyg selvom det var hende der kørte. De to andre sad også og småsov. Så efter at have holdt ind, og Mette fik hvilet en halv time, var en frist igen til at køre videre.
Vi er nu kørt ud af bjergområdet og er kommet ned hvor der er fladt, så her dyrker de rigtigt markerne. Vi holdt også ind et sted og købte nogle jordbær og appelsiner, og Rasmus fik en friskpresset appelsinjuice. Og som det kan ses på et af billederne, gik Anne også igang med posen med jordbær, og fik da også smagt på indtil flere af dem smiley
Vi er også kommet gennem Salinas, som de kalder “Salathovedernes hovedstad”.
Vi havde fundet en stats park, vi ville prøve at få plads på, og der var også fin plads da vi kom. Den hed Laguna Seca, og lå lige ved siden af en Mazda’s racer bane (der skal være løb d. 2-6 maj). Pladsen kostede $35 inkl. vand og el. Der var meget roligt, med undtagelse af den skydebane der lå lige i nærheden. Pladsen ligger ca. 20 km fra Monterey.
Vejret i dag har budt på sol og ca. 20 grader, dog trak det lidt sammen til aften og blev køligere og lidt blæsende.